Öppet vardagar mellan 8-17 Lunchstängt 11.00 - 12.00

Telefon 08 – 94 02 70

Historia

Egna konstuktioner från 60-80-talet.


För tv-tittarna kan vi berätta att i serier som t.ex. "DALLAS" och "RÖTTER" m.fl. har ljudet spelats in via vår mixer 2882-BT.
Sten Hagbergs gamla konstruktion - 2880-BT eller "Nagramixern" var troligen världens mest kända mixrar för dialoginspelning.
Den toppmoderna efterföljaren - 2880-6F från 1983 var i drift i flera studios i Sverige och i Hollywood.

45-00, SELA´s allroundmixer användes bl.a. i Lärarhögskolornas TV-studios samt närradiostudios. Tillsammans med submixer 45-00-SB användes den vid ett flertal teatrar.

SELA´s då nya låg- och högbashögtalare blev en succé och har fått många goda recensioner både vid Blues & Jazzfestivaler  på skepparholmen och vid Cullberg-balettens och Operans turneer. SELA´s Lennart Ljungberg, som konstruerade dessa högtalare, har lyckats med vad få andra konstruktörer har klarat av nämligen att göra bashögtalare med ett absolut "rent" basljud.
HistoriaHistoria
Historia
Historia
ljudmixerljudmixer
ljudmixer
ljudmixer

SELA AB:s miljöpolicy:

Företaget och dess verksamheter ska genomsyras av miljöhänsyn i form av omsorg om inre och yttre miljö.

Vår ambition är att i största möjliga mån använda produkter som kan medverka i ett kretslopp där förnyelse och återvinning uppnås.

Som ett led i vårt miljöarbete tillämpas källsortering av emballage, kontorspapper med mera i den dagliga verksamheten. Våra egna kontors- och produktionslokaler, är utformade med tanke på detta.
De leverantörer och samarbetspartner vi använder för produkter och tjänster instrueras för att kunna följa och ingå i vårt miljöarbete.

Förbrukade elektronikprodukter och övrig tillhörande elektronik, kablage med mera återtages för att kunna demonteras vid återvinningsanläggning.

Vi följer tillämpningar och förordningar.

Oscar pris

Oskar för bästa filmljud har under åren 1969-1981 har 11 gånger tillfallit filmer vars dialog har spelats in med vår ljudmixer SELA 2880-BT.