Öppet vardagar mellan 8-17 Lunchstängt 11.00 - 12.00

Telefon 08 – 94 02 70

KAN200

Precis som alla andra K-array produkter är Anakondan KAN200  en revolutionerande högtalarmodul. Designad som en problemlösare i alla situationer där rn traditionell högtalare inte kan användas, men där hög ljudkvalité, stor tillförlitlighet och en snygg design krävs.

KAN200 har ett brett frekvensområde och kan användas som ensam högtalare/monitor eller i kombination med K-array´s subwoofers.

Dess ringa vikt och flexibilitet gör att den enkelt kan integreras i även svåra miljöer för livebruk och installation.

En KAN200 mudul är 2 meter lång och kan förlängas med ytterligare moduler upp till maximalt 16 element i rad, vilket ger totalt 32 meter ljud!!
KAN200KAN200
KAN200
KAN200
Varje modul är utrustad med två SPEAKON NL4 kontakter, som är helt integrerade i själva högtalaren vilket gör dem osynligan när man monterar ihop flera element.

Varje KAN200 är försedd med 2 olika skyddsfodral/tyg, ett svart och ett vitt, som kan användas för att täcka och skydda högtalaren från främmande föremål såsom damm, och även ge möjlighet att byta färg i ett nafs. Väggkonsoler ingår även för att göra installationen så enkel och snabb som möjligt.

Samtliga komponenter i Anakonda KAN200 är designade av K-array FoU-avdelniong och görs i Italien under K-array system för kvalitetskontroll.
Flexible 2mt chassis
Integrated NL4 connectors
High impedance for long lines
IP55 for outdoor installations
Fabric socks available in black and white

Front fills
Outdoor installations
Theme Parks
Indoor and outdoor scenography design


Kontakta oss för en demonstration hos oss
​eller kommer vi ut till er miljö för en demonstration

K-array Anaconda Datasheet